Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Impact of the fermental medicine Amilorizin of new generation on baking properties of wheat flour 10 января 2018
Use of multicomponent mix in expansion of the range of puff barmy products 10 января 2018
Use of buckwheat flour for production of functional products 10 января 2018
Influence of microorganisms on change of quality of confectionery in glaze on the basis of fats of laurin type 10 января 2018
Theoretical bases of process of mixing prescription ingredients in mixing pasta dough 10 ноября 2017
The innovative control technology of flour from grain of durum wheat by digital image 10 ноября 2017
Development and assessment consumer properties of flour rye-wheat baking mix diabetic appointment 10 ноября 2017
Evaluation of grain quality characteristics of winter rye with varying viscosity of an aqueous extract 10 ноября 2017
Modes of storage and the aeration of wheat in metal silos with large capacity 10 ноября 2017
Ecological-economic analysis application of heat pumps in cooling systems of bakery products 23 октября 2017
The role of cereals in providing the healthy nutrition of the population 23 октября 2017
Assessment of the effectiveness of molecular iodine and iodide of potassium on pests of grain stocks in storage 23 октября 2017
Long-term storage of wheat flour in laboratory and production conditions 23 октября 2017
The possibility of using the secondary products of grain processing to obtain ingredients with dietary fibre 23 октября 2017
The influence of prescription components on the content of acrylamide in sugar cookies 23 октября 2017
The use of flour from buckwheat bran in technology of grain bread 23 октября 2017
Implementation of integrated quality management systems and product safety of HACCP in the production of bakery products 23 октября 2017
The use of ash powder in the technology of rye-wheat bread in KMKZ 18 сентября 2017
The use of dry protein composite mixtures in the production of puff yeast products 18 сентября 2017
About the rational humidification of dough pieces during baking of bread 18 сентября 2017

Хозяюшка

Номера журналов

за 2012 год

На русском

English

за 2013 год

На русском

English

за 2014 год

На русском

English

за 2015 год

На русском

English

за 2016 год

На русском

English

за 2017 год

На русском

English

за 2018 год

На русском

English

за 2019 год

На русском

English

Наверх