Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Development of a compounding and technology of long cookies of the increased antioxidant activity 19 июля 2018
Increase in integrity of a kernel of oats in peeling 19 июля 2018
Development of a technique of production environmental control of the address with waste at the baking and macaroni enterprises 19 июля 2018
Stabilization of quality of linseeds for their use in bread baking 19 июля 2018
Interrelation of biochemical, physical and chemical and baking properties of wheat flour of the premium at long storage in different temperature and moist conditions 19 июля 2018
Use of a dried sea-buckthorn and cowberry in technology of cakes 19 июля 2018
Modeling of a compounding of gluten-free gingerbreads with the set indicator of food activity 19 июля 2018
Alternative causes of celiac disease 19 июля 2018
Use of nonconventional types of flour in production of cakes without yeast 06 июня 2018
Activation of baker's yeast acids of a cycle of Krebs and their binary mixes 06 июня 2018
Color characteristics of flour from grain of spring-sown and winter firm field 06 июня 2018
Preparation of ferment with use of amaranth 06 июня 2018
Functional bakery products with vitamin and mineral premix 06 июня 2018
The specified norms of safe storage and the validity of wheat bread flour of the premium on acid number of fat 06 июня 2018
Results of research of use of the rotating magnetic field for grain disinfecting 06 июня 2018
Functional and technological properties of linen polysaccharide protein products 06 июня 2018
Optimization of the technology in production of noncrust bread with the addition of carrots 06 июня 2018
Review of terminology for bread and bakery products in Russia and abroad 14 мая 2018
Ingredients with dietary fibers from secondary products of processing of grain with properties of stabilizers of nutritional systems 14 мая 2018
Formulation development of functional cake with hawthorn and linen processing products 14 мая 2018

Хозяюшка

Номера журналов

Наверх