Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
About need of grain production of wheatimprover improver 10 декабря 2018
The development of the biotechnology of wheat bread with high quality and microbiological resistance for conditions of discrete production 10 декабря 2018
Features of products for processing of two-component mixes of wheat and flax 10 декабря 2018
Technology of macaroni products of high nutritional value in ultrasonic field 10 декабря 2018
Development and assessment of quality of bread with addition of water-ethanol extract of Amur mountain ash 10 декабря 2018
Changes in proteinproteinase complex of wheat flour during long-term storage 10 декабря 2018
Modernization of the machine frame type ВХР-150 for cutting bread 14 ноября 2018
Use fruit and vegetable powders in the production of bread 14 ноября 2018
Antioxidant properties of bakery products with fruit and berry powders 14 ноября 2018
Baking properties of spelt flour 14 ноября 2018
Criteria for selection of potential suppliers of raw materials 14 ноября 2018
Getting flakes from pea seeds by infrared processing 16 октября 2018
Functional food using microalgae Dunaliella Salina 16 октября 2018
Assessment of the effectiveness of metal silos in terms of specific energy consumption for the aeration of grain of various crops 16 октября 2018
The study of the grain quality of bread made from the baking mix 16 октября 2018
The use of new strains of microorganisms cellulosolytic for pastry 16 октября 2018
The possibility of using pumpkin in the technology of bakery products 16 октября 2018
Topical issues of grain quality 16 октября 2018
Energy-efficient production technology of feed additive based on grain molasses 16 октября 2018
Selection of the rational composition of the enzyme composition for the production of achloride bread 16 октября 2018

Хозяюшка

Номера журналов

Наверх