Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Use of nonconventional types of flour in production of cakes without yeast 06 июня 2018
Activation of baker's yeast acids of a cycle of Krebs and their binary mixes 06 июня 2018
Color characteristics of flour from grain of spring-sown and winter firm field 06 июня 2018
Preparation of ferment with use of amaranth 06 июня 2018
Functional bakery products with vitamin and mineral premix 06 июня 2018
The specified norms of safe storage and the validity of wheat bread flour of the premium on acid number of fat 06 июня 2018
Results of research of use of the rotating magnetic field for grain disinfecting 06 июня 2018
Functional and technological properties of linen polysaccharide protein products 06 июня 2018
Optimization of the technology in production of noncrust bread with the addition of carrots 06 июня 2018
Review of terminology for bread and bakery products in Russia and abroad 14 мая 2018
Ingredients with dietary fibers from secondary products of processing of grain with properties of stabilizers of nutritional systems 14 мая 2018
Formulation development of functional cake with hawthorn and linen processing products 14 мая 2018
Monitoring of bakery quality products in Yekaterinburg in 2016– 2017 14 мая 2018
Actual task of complex processing of grain 14 мая 2018
Thermodynamic method for estimating fermentation activity of yeast in bread production 14 мая 2018
The experience of APEC: improving connectivity in the field of standardization 10 апреля 2018
Bakery equipment market: status and development trends 10 апреля 2018
Study of the development of functional bakery products with application of powdersmixture of pumpkin and carrot 10 апреля 2018
Investigation of conditions of thermal self-heating of surface layers of materials of plant origin in a humid atmosphere 10 апреля 2018
The influence of additives of chickpea on the quality of bread obtained by extrusion of barley groats 10 апреля 2018

Хозяюшка

Номера журналов

Наверх