Россия,115093, Москва,
1-й Щипковский пер., 20.

(495) 959-66-49 (редакция),
(495) 959-66-74 (бухгалтерия),
Эл. почта: khleb@khlebprod.ru

.

Research . Technology

Заголовок Дата публикации
Prospects for the development of bakery products enriched with seaweed lipid fractions 05 сентября 2022
Optimization of the production technology of sponge cake with pumpkin additive using an electrocontact baking method 05 сентября 2022
Using the adaptive potential of plants in creating varieties from ancient wheat species 05 сентября 2022
Fire hazard of production and storage of vegetable oils 08 августа 2022
Creation of a mathematical model for the preparation of aerated dough 08 августа 2022
Improving the technology of bakery products by using wheat-nut flour based on pine nuts 08 августа 2022
Study of the effect of activated rye sourdough on the technology of wheatrye bread 08 августа 2022
Features of the fire hazard of sunflower seeds, methods of its storage and extinguishing 08 июля 2022
Establishing the content of minerals in different layers of the shells of the triticale grain 08 июля 2022
Variations of amaranth flour particle size indicator 08 июля 2022
Technology of shortbread cookies of increased vitamin and mineral value 08 июля 2022
Development of flour confectionery for herodietic purposes 08 июля 2022
Pneumatic screen fractionation of barley and wheat flour for extraction of protein and carbohydrate fractions 30 мая 2022
Application of the method of bioastesting on test cultures for the determination of bioavailability and toxicity of flour confectionery products 30 мая 2022
Producing a product of high nutritional value in the form of flakes from rye grain 30 мая 2022
Fatty acid composition of lipids in defatted flaxseed flour 30 мая 2022
Temperature change of the wall layers of wheat grain during its storage in silos of elevators 29 апреля 2022
Technological method of improving the quality of biscuit semi-finished product 29 апреля 2022
Influence of the concentrated apple alimentary fiber on the rheological properties of the dough 29 апреля 2022
Comparative evaluation of the composition of aroma-forming substances in starter cultures and grain bread based on them 29 апреля 2022

Хозяюшка

Номера журналов

за 2022 год

На русском

English

за 2021 год

На русском

English

за 2020 год

На русском

English

за 2019 год

На русском

English

за 2018 год

На русском

English

за 2017 год

На русском

English

за 2016 год

На русском

English

за 2015 год

На русском

English

за 2014 год

На русском

English

за 2013 год

На русском

English

за 2012 год

На русском

English

Наверх